Pagina's

zondag 18 juni 2017

Pocket Page/ Pocket Letter ATCs {1}


Een Pocket Page of Pocket Letter is zo'n plastic verzamelmapje met gaatjes die je in een klasseur kan bewaren, hoewel je ze tegenwoordig ook hebt in scrapbook formaat. De bedoeling is om de vakjes te vullen met een aantal zelfgemaakt kaartjes die min of meer samen horen en een verhaal vertellen. Iedereen geeft natuurlijk zijn eigen interpretatie hieraan.

Ik heb me er dus ook maar eens aan gewaagd om zulk een Pocket Page met connected ATCtjes te maken. Connected ATCtjes zijn ATCs die als je ze allemaal tegen elkaar legt, één grote tekening maken. Je probeert de individuele ATCs ook wel elk apart interessant te maken.

Hier alvast een proefsmaakje van de eerste ATC. Ik ga de volgende twee weken om de dag (ongeveer) een ATC posten zodat aan het einde van de maand de prent compleet is.

Hebben jullie ooit een dergelijk project gemaakt? Of heb je er nog nooit van gehoord? Laat maar weten in de opmerkingen.

Page 1 of my interpretation of a "Pocket Letter" with connected ATCs. I'll post the following ones every few days, so by the end of the month the picture is complete.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...